21 Decembrie 2009   |   [2 comentarii]

Filmul a aparut in anul: 2009
Vorbeam cu un prieten regizor in urma cu ceva vreme despre Hollywood. Imi spunea siderat ca a auzit ca in sunny California se creaza filme cu ajutorul computerelor. Ca exista software dedicat scenariilor de film.

In cazul de fata, computerele lor ( Apple sau PC ) au fost sigur virusate. Aaron Eckhart si Jennifer Aniston, staruri intr-o comedie romantica. Bullshit! Lumea a luat-o complet razna. Daca din intamplare ajungeti in apropierea unui cinematograf si aveti chef sa vedeti un film de consum, despre care nu stiti nimic, fuuugiti de DRAGOSTE FARA PREAVIZ.

Jenni, o tanara inteligenta, cu un frumos magazinas de flori, scrie intruna pe pereti in spatele unor tablouri, maxime si cugetari dintr-o carte secreta.

Aaron, tanar scriitor, suferind dupa sotia pe care a omorat-o intr-un accident de masina ( aflam asta abia la final, cand abia mi-am stapanit lacrimile - de NERVI ) tine tot felul de conferinte, in care el, ticalosul, joaca rolul tanarului batut de soarta care ii ajuta pe altii sa isi depaseasca problemele.

Oameni buni, e o porcarie asa cum nu am mai vazut. Comedie romantica cu care lovim si in sentimente profunde. Ce treaba are moartea si suferinta intr-o poveste siropoasa de dragoste? Nu e pacat de un Seattle atat de frumos ?  Asa ca, va rog, evitati, alegeti orice altceva. Asta cu siguranta e cel mai prost film in 2009, sau ?

A-OKAI!

 Razvan B?la?a
Comentarii (2)
Veritas - 22 Februarie 2010, 13:21
Ce e drept, ma mancau talpile sa merg sa-l vad, se vede din avion ca e usurel si siropos, nu tresare nici un neuron, bun pentru sambata seara... dar nici macar in categoria asta nu e perfect, caci ( mda, sunt cam rea..) Jennifer Anniston cre'ca are trebui sa "move over" la alta categorie de roluri ( gen " nevasta disperata"), ca astea de love story nu o mai prind... Da' nu-i bai, totul se plateste, am vazut un film muuuult mai prost....
alex - 22 Decembrie 2009, 19:02
ce treaba au
Sigur nu cel mai bun film al lui Polansky, poveste prea pu?in interesant?, Ón fond, ?i final previzibil.
Ciocnirea culturilor e strict partea captivanta si savuroasa a peliculei, dealtfel transpunand o drama a unei familii dezbinate
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Nu exista articole cu aceste conditii!
CELE MAI COMENTATE ARTICOLE
Nu exista articole cu aceste conditii!